Räkcanapé på rågbröd
med citron- och timjanemulsion, laxrom, kallpressad rapsolja, friterad spenat och syrad rödlökssallad
Mellankalvsentrecôte
serveras med timjanrostad amadinepotatis, syltad svamp, rosépepparcrème och madeirasky
Crème brûlée med sockrade bär
575 KR / PERSON
Räkcanapé på rågbröd
med citron- och timjanemulsion, laxrom, kallpressad rapsolja, friterad spenat och syrad rödlökssallad
Kycklingbröst
serveras med risotto på Karl-johansvamp, sticklök, parmesanost, bakade körsbärstomater och citronsallad
Bär med glass från Lejonet & Björnen
hallonsorbet & vit chokladglass
545 KR / PERSON
Prosciutto crudo från Lombardi
Svartvinbärsvinegrette, blomkålspuré, surdegscrunch och rostade valnötter
Lättrimmad torskrygg
Ljummen blåbärsvinegrette, potatispuck med västerbottenost, bakad blomkål, handskalade räkor och rostade hasselnötter
Fransk Chokladkaka
med krämigrädde och säsongens smaker
635 KR / PERSON
Västerbottenpaj med picklad rödlök, soltorkade tomater och persilja
Inkokt lax smaksatt med dillfrön, fänkålsfrön och citron
Sallad på säsongens primörer med en örtdressing
Ugnsrostad blomkål (hel)
Gräslökshollandaise
Lågtempad rostbiff med citronmarinad och vitlök
Äpple- och dillcremé
Hembakat bröd och smör
599 KR / PERSON
Majskolvar
Barbequemarinerade ribs
Coleslaw
Grillade marinerade kycklingvingar
Skivad bakpotatis med vitlök och chili
Hickory och ancho bakad högrev
Grillad roman och rosésallad
Pico de gallo
Grönsallad
Vitlöksbröd
599 KR / PERSON